Xiaomi Mi Note 10 Lcd & Back Cover Replacement.

Ditulis pada : July 7, 2021

Lcd & back cover replacement.

Problem: Lcd & back cover crack.

Solution: Tukar lcd & back cover yang baru.

Lcd crack? Disebabkan jatuh. Tapi sebahagian masih ada function. Kebetulan back cover crack.

Hai. Mengenai harini kami nak share masalah kerosakan yang dihadapi oleh salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami mengadu yang phone beliau bermasalah. Beliau mengatakan phone beliau jatuh dan screen beliau crack dan back cover beliau crack. Beliau meminta kami untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah diperiksa, semuanya masih okay dan kami cadangkan untuk menukar lcd yang bau untuk ia kembalii seperti normal dan boleh buat kerja seperti biasa. Beliau bersetuju dan meminta kami untuk tukarkan sekali back cover beliau.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments