iPhone 12 pro Max Format (iPhone is Disable)

Ditulis pada : June 16, 2021

Format

Problem : Forgot the passcode (iPhone is Disable)

Solution : Format

iPhone is Disable berlaku apabila pengguna tidak dapat mengingati kod laluan mereka dan telah memasukkan salah satu kod beberapa kali sehingga muncul (iPhone is Disable)

Harini akak ni datang kedai kami mengadu yang iPhone milik beliau telah disable akibat terlalu banyak kali memasukkan passcode yang salah. Beliau minta cara untuk atasi masalah tersebut. Kami memberi cadangan supaya iPhone beliau perlu format. Jika mahu iPhone beliau kembali normal seperti biasa. Beliau bersetuju.

Customer Berpuas Hati

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni. Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik dan perlu ingat sentiasa passcode untuk mengelakkan perkara yang sama berulang lagi. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments