iPhone 7Plus Board Audio ic & Battery Replacement.

Ditulis pada : June 4, 2021

Repair board audio ic & battery replacement.

Problem: Call tkdengar suara.

Solution: Repair board audio ic.

Korang tahu tak apa command issue yang selalu jadi pada iphone 7plus. Kita refresh balik untuk pengetahuan anda, jika board audio ic rosak voice atau sound tak dengar sampaikan siri tak dapat nak kesan dengar suara kita.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang datang ke kedai kami harini memberitahu yang phone beliau bermasalah. Beliau mengatakan yang phone beliau bila orang call dia tak dengar suara dan bila beliau on call pakai speaker tapi speaker tkboleh tekan. Beliau meminta kami untuk check apa masalah dan jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk untuk repair board audio ic phone beliau. Sebab isu seperti ni selalu jadi pada iphone 7 dan juga 7plus. Beliau meminta kami untuk tu battery yang baru juga. Dan beliau setuju juga untuk repair audio ic iphone beliau.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan bateri tersebut dengan baik . Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments