iPhone 6 Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 29, 2021

Lcd replacement.

Problem: Tak boleh touch.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Screen takboleh touch?Pernah tak jadi pada phone anda sebahagian screen anda boleh touch dan sebahagian takboleh touch. Buntu juga bila bermasalah sebegini.

Hai. Mengenai harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang datang ke kedai kami harini mengadu pada kami yang screen phone beliau bermasalah. Beliau memberitahu yang screen bahagian bawah beliau takboleh touch pada masa yang sama juga, screen bahagian atas boleh touch lagi. Beliau meminta kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, semuanya masih okay dan kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali seperti biasa. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments