Oppo Realme 5i Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 20, 2021

Lcd replacement realme 5i.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Tiba-tiba tak boleh nak touch? Kekadang jatuh takde sebarang crack pon boleh punca lcd rosak tiba-tiba takboleh touch.

Hai. Mengenai harini seperti juga pemasalahan di atas. Harini salah sorang customer kami datang ke kedai kami memberitahu yang lcd phone beliau crack sebab jatuh. Beliau meminta kami untuk periksa sama jikalau ada kerosakan dibahagian lain.

Setelah kami periksa, tiada masalah hanya tukar lcd sahaja untuk kelihatan seperti baru. Setelah kami tukar lcd yang baru, kami check semuanya masih okay lagi.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan lcd tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments