iPhone 7 Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 19, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd retak.

Solution: Tukar lcd baru.

Hai. Pernah tak phone anda jatuh, korang tak perasan dan tengok tengok habis retak terus. Habis retak sampaikan boleh tertanggal serpihan kaca pada screen. Risau jugak boleh jadi luka pada tangan.

Mengenai harini kami nak share cerita mengenai salah sorang customer kami yang datang ke kedai kami mengadu yang phone beliau bermasalah. Beliau memberitahu yang phone beliau terjatuh dan retak terus pada lcd. Beliau meminta kami untuk tukar yang baru dan periksa sama ada jikalau ada masalah di dalam.

Renew lcd replacement.

Setelah diperiksa, kami hanya tukar lcd yang baru sahaja sebab kami sudah periksa yang lain masih boleh berfungsi seperti biasa.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan lcd tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments