Back Camera & Battery iPhone 7 Replacement.

Ditulis pada : May 18, 2021

Back camera & battery replacement.

Problem: Camera gegar, selalu mati.

Solution: Tukar back camera yang baru.

Hai. Pernah tak bila saat nak ambil gambar, tengok tengok gegar. Selalu terjadi pada back camera, camera belakang gegar.

Harini kami nak share mengenai customer kami harini. Harini beliau datang ke kedai kami mengadu yang phone beliau bermasalah. Beliau memberitahu kami yang phone beliau selalu mati bila main. Bila lama main terus mati, baru 15 minit main tiba tiba ia mati. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada masalah pada bateri atau tidak.

Setelah kami periksa, kami hanya tukar bateri yang lain dan cuba untuk tengok betapa lama boleh tahan untuk tahu selalu mati atau tidak. Setelah cuba, ia kembali normal.

Beliau juga memberitahu kami yang back camera phone beliau gegar. Beliau meminta kami untuk periksakan dan juga repairkan sama ada boleh atau tidak.

Replacement back camera.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments