Oppo F11 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 6, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd retak/crack.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Pernah tak bila phone anda tanpa sedar jatuh/terbaling. Bila korang perasan tengok lcd phone korang dah retak/crack. Segelintir orang risau juga dengan phone bila screen retak. Ia boleh mendatangkan bahaya takut serpihan masuk pada jari.

Mengenai harini, kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen beliau retak akibat tidak sengaja di baling. Display phone beliau masih function hanya screen beliau retak pada bahagian bawah. Beliau meminta kami untuk tolong repairkan sebab urgent.

Sebelum tu, kami akan periksa jikalau ada kerosakan pada yang lain. Setelah diperiksa, tiada masalah dan kamisudi untuk tolong beliau untuk tukar lcd beliau.

Lcd replacement.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments