iPhone XR Body Set Replacement.

Ditulis pada : May 6, 2021

Replacement body set.

Problem: Body back crack/size body tak sekata.

Solution: Tukar yang baru.

Hai. Pernah tak bila korang punya body back crack. Walaupon tiada effect tapi boleh membawa bahaya pada tangan/jari tanpa sedar. Segelintir orang suka pasang dan beli sendiri sama ada secara walk in atau dalam talian. Tetapi ada terjadi juga bila dah pasang sendiri, tersalah size tetapi sama jenis hanya kemungkinan tak serasi.

Untuk harini, kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iphone beliau punya back body crack dan beliau cuba untuk tukar sendiri yang baru tetapi beliau kata back body yang baru ni macam tak sepadan dengan iphone beliau.

Beliau meminta kami untuk tukarkan body yang asal(crack) dan repair sekali tukar back body yang crack.

Body back crack.
Replacement new body back.

Permulaannya kami akan periksa sama ada jikalau ada masalah lain. Setelah kami periksa tiada masalah dan kami sudi untuk bantu customer kami.

Replacement body set.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments