Oppo F9 Lcd Replacement.

Ditulis pada : May 7, 2021

Lcd replacement oppo f9.

Problem: Lcd blank/gelap.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Hai. Pernah tak tetiba phone anda blank secara tiba-tiba dan cuba untuk hidupkan tapi takboleh. Bila cas still display tak on.

Mengenai harini, kami nak share mengenai salah sorang customer kami, bermasalah pada phone beliau. Beliau datang ke kedai kami mengadu yang phone beliau ni gelap secara tiba-tiba. Beliau ada kata yang phone beliau ada pernah jatuh.

Beliau meminta kami untuk periksa sama ada jikalau ada masalah pada bahagian lain. Setelah kami periksa, tiada masalah lain hanya perlu untuk tukar lcd yang baru disebabkan ada kesan jatuh. Sebab itu screen terus blank. Beliau meminta kami untuk tukarkan lcd beliau dan kami bantu.

Lcd replacement.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments