Repair Motherboard Macbook Air.

Ditulis pada : April 9, 2021

Repair motherboard macbook air.

Problem: Board rosak.

Solution: Repair board.

Hai. Pernah tak macbook korang buat hal time-time kita tengah buat kerja. Kekadang tak boleh nak hidupkan. Ada satu juga boleh on tetapi dispaly dia tak keluar.

Kalini kami nak share mengenai salah satu customer ni. Harini beliau datang ke kedai kami mengadu pada kami yang macbook beliau ni problem tak hidup. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada boleh dibetulkan atau tidak.

Setelah diperiksa, kami dapati yang board beliau rosak. Kami cadangkan pada beliau untuk repair board beliau kalau nak macbook beliau berfungsi seperti biasa dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Untuk repair motherboard ini memang memakan beberapa hari jikalau tiada maslah hanya mengambil masa dalam 1 ke 2 hari.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments