iPhone 6s Back Camera and Lens Replacement.

Ditulis pada : April 9, 2021

Back camera and lens camera replacement.

Problem: Back camera gegar.

Solution: Tukar back camera, lens camera.

Hai. Pernah tak bila kita tangkap gambar gunakan back camera nampak macam tak fokus, kabur, gegar and kekadang nampak macam ada something kat back camera macam kesan retak atau black spot pada camera.

Harini kami nak kongsi mengenai customer kami ni. Harini beliau datang ke kedai kami memberitahu yang back camera phone beliau tak jelas seperti gegar tak nampak. Beliau meminta kami untuk periksa sama ada boleh di baiki atau tidak. Setelah diperiksa, mendapati back camera beliau rosak dan kami cadangkan untuk beliau menukar back camera yang baru.

Beliau bersetuju dan meminta kami untuk sekali pasang denan lens camera.

Replacement back camera & lens camera.

Cuctomer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments