X-one Screen Protector Ipad

Ditulis pada : March 30, 2021

Screen Protector Ipad

Hai pengguna pengguna Screen Protector X-ONE !!!!

Sekarang ni majoriti banyak case dengan screen protector retak. Selalu jadi buat gaduhlah juga. Kalau nak dipikirkan memang betul sebab bila kita sendiri pandang yang screen protector pecah retak memang geram rasa nak marah.

Korang buntu tak tahu nak cari dekat mana? Jangan risau, kami ada untuk bantu anda. Selagi ada stok, kami boleh tolong. Jikalau nak request, jangan risau kami juga boleh bantu anda.

Stock available now!!! hurry up and get now!!!

iPad Pro, iPad 10.2, iPad Air

Grab now!!!

Korang boleh sahaja datang terus ke kedai kami untuk tahu lebih lanjut lagi. Memang stok tak banyak sekarang ni. Siapa cepat dia dapat. Tapi jangan risau stok habis kami boleh order dengan supplier kami.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments