X-one Screen Protector Ipad Mini 4

Ditulis pada : March 19, 2021

Screen Proctector Ipad Mini 4

Problem: Screen protector crack.

Solution: Tukar screen protecter baru.

Hai. Harini kita kongsi cerita mengenai pengguna-pengguna Screen Protector X-one!! Harini kami terima satu customer datang ke kedai kami mengadu yang screen protector ipad mini beliau crack. Beliau meminta kami untuk tukar screen protecter yang baru.

Yelah siapa je nak tengok screen protector crack mesti geram je. So kami cadangkan satu brand screen protector yang berkualiti tinggi dan tahan lasak kepada beliau dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati

Kami berjaya gantikan screen protector yang baru customer ini . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

Kami juga ada stok untuk pelbagai jenis pelbagai jenis screen protector antaranya Ip 11, Ip 11pro, Ip 12 mini, Ip 12/12 pro, Ip 11 pro max, Ip 12 pro max, ip 8plus/7plus, ip 8/7, ip 6s/6 dan ip 6splus/6plus.

Are you interested? Call/WhatsApp  http://mrfixjb.wasap.my or directly to our premises at:

MrFix Johor Bahru.

https://www.waze.com/en/live-map/directions/malaysia/johor/johor-bahru/mrfix-johor-bahru-iphoneipadandroidmacbook-repair-face-to-face?place=ChIJvb3VIb9y2jERy7YepXIg5nk

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments