Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : July 11, 2023

Transfer Data.

Issue: Transfer whatsapp.

Transfer data seperti whatsapp transfer dan lain lain gambar/document. Dari and roid to iphone atau iphone to android. Kekadang dari android to android atau iphone to iphone.

Hai. Harini kami nak share kongsi mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah untuk transfer whatsapp dari android to iphone. Beliau datang ke kedai kami meminta untuk tolong beliau untuk membuat transfer whatsapp dari android ke iphone. Beliau juga ada tanya dan cuba cuba untuk buat sendiri tetapi ia tidak berani takut data hilang. Android dengan iphone server yang lain lain tidak sama bila nak buat sebarang transfer ni dia tak sampai tak dapat sebab server yang lain.

Beliau tidak pernah untuk cuba sekali sebab was was untuk transfer sendiri sebab data boleh hilang. Beliau meminta untuk tolong pindahkan data dari android ke iphone. Setelah kami terangkan, kami tolong transferkan data tersebut seperti whatsapp transfer dan lain lain.

Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Kami juga berjaya menyelesaikan membantu untuk transfer data whatsapp dari android ke iphone. Proses ini dilakukan tidak mengambil masa yang lama hanya 1- 1jam setengah. Beliau juga berpuas hati dengan service dan tawaran harga yang kami bagi.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments