iPhone X Glass Touch Replacement.

Ditulis pada : April 27, 2023

Glass touch replacement.

Problem: Touch problem.

Solution: Replace glass touch.

Glass problem? Screen kekadang jadi seperti ghost touch tertekan sendiri. Kekadang screen crack, sebelah boleh touch, sebelah takboleh touch.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone sebahagian tak boleh touch, sebahagian boleh touch. Screen tiada sebarang crack atau line colour or black dot. Semua masih okay lagi, lcd okay. Beliau meminta untuk check dahulu jikalau ada masalah lain.

Setelah periksa, kami cadangkan untuk tukar glass touch sahaja supaya ia boleh digunakan seperti biasa. iPhone, boleh tukar glass atau glass touch dgn syarat tiada sebarang line colour or black dot. So, beliau bersetuju untuk tukar glass touch.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments