iPad 10.2 (2020) Touchscreen Replacement.

Ditulis pada : December 29, 2022

Touchscreen replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace touchscreen baru.

Screen crack? Masih boleh touch dan tiada masalah. Jatuh screen crack display ada line line colour black spot.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau jatuh crack semua masih okay lagi dan boleh touch seperti biasa. Pada screen tiada masalah line colour or black spot. Body ada bengkok sedikit disebabkan jatuh or terhempap. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah yang lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar touchscreen yang baru supaya ia boleh digunakan semual seperti biasa dan normal. Screen takde masalah boleh touch dan tiada sebarang line colour or black spot hanya ada sedikit body. Beliau bersetuju untuk tukar screen yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments