iWatch S4, 44mm Glass Replacement.

Ditulis pada : December 22, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace glass.

Kebiasaanya bila dipakai tak lasak tak sah..bila dah terkena alaaaahh tksedap mata memandang bila jam/iwatch yang dipakai crack atau ada kesan calar. Kekadang tak perasan terlanggar jatuh dan ada kesan crack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap iwatch. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang iwatch screen crack lepas jatuh. Display semua okay tkde masalah hanya screen/glass yang crack dan masih boleh touch lagi. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass yang baru supaya ia boleh menggunakan lagi seperti biasa dan normal. Ini menyebabkan hentakan/jatuh or tergeser yang boleh crack atau tercalar. Beliau bersetuju untuk tukar glass.

Siap, custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments