Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : September 12, 2022

Transfer data.

Issue: Transfer data android to iphone.

Whatsapp transfer? Dari android to iphone atau iphone ke android. Dua-dua pon boleh nak tranfer data. Whatsapp transfer, gambar, file dokumen semua.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang beliau meminta untuk bantu untuk memindahkan data dari android ke iphone. Transfer data semua termasuk whatsapp transfer sekali. Beliau ada kata ingin cuba-cuba untuk buat sendiri tetapi takut tidak berjaya dan hilang semua data hilang. Penting untuk buat kerja.

So, beliau meminta untuk kami bantu untuk transfer data dari android ke iphone baru beliau. Lebih selamat dan siap sedia untuk transfer, back up chat terlebih dulu lebih senang dan selamat.

Custemor berpuas hati.

Kami juga berjaya menyelesaikan membantu untuk transfer data whatsapp dari android ke iphone. Proses ini dilakukan tidak mengambil masa yang lama hanya 1- 1jam setengah. Beliau juga berpuas hati dengan service dan tawaran harga yang kami bagi.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments