iPhone 12 Pro Max Back Glass Replacement.

Ditulis pada : August 17, 2022

Back glass replacement.

Problem: Back glass crack.

Solution: Replace back glass.

Phone jatuh, screen tkde apa masalah bila perasan tengok back glass crack. Crack teruk sampaikan glass tertanggal yang membolehkan bahaya kan jari.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone back glass pecah jatuh. Beliau perasan bila tengok belakang ada garis pecah selepas jatuh. Pada mulanya, nampak macam biasa sahaja tetapi bila kelama lamaan boleh cederakan jari bila pegang phone atau buat kerja. Kaca boleh tercabut. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar back glass yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal kelihatan seperti baru dan juga dapat elakkan dri bahaya seperti kaca terkena pada jari. So, beliau bersetuju untuk replace back glass yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments