Macbook Pro Repair Board.

Ditulis pada : July 29, 2022

Board repair.

Problem: Tiba-tiba mati tak hidup.

Solution: Repair board.

Macbook/laptop problem? Tengah on tiba-tiba macbook/laptop termati sendiri. Try untuk hidupkan cas semua tak masuk.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap macbook. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook tiba-tiba tak boleh nak dihidupkan lagi. Try cas pon sama tiada respon sama ada ia masuk or tak. Beliau juga ada kata untuk try cas dgn cable yang lain pon still sama, takde jatuh or masuk air. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Troubleshoot untuk beberapa hari.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repair board supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ini menyebabkan board beliau problem short on board. Walaupon takde masuk air atau jatuh, board boleh rosak. So, beliau bersetuju untuk repair.

Custemor berpuas hati.

Maximum repair board 3weeks.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments