iPhone 12 Pro Max Repair Board.

Ditulis pada : July 28, 2022

Repair board.

Problem: Phone masuk air (board short.

Solution: Repair board.

Phone masuk air? Phone tak hidup lepas masuk air. Try cas pon sama tak hidup juga.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone tiba tiba tak boleh hidup. Pada mulanya, phone masuk air dan masih hidup tiada masalah. After beberapa hari, phone tiba-tiba mati tak hidup. Beliau try untuk hidupkan tapi still sama takde display. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk repai board. Kebiasaanya bila masuk air board bole roak.Masih boleh dipakai lepas masuk air seperti biasa dan lepas beberapa minggu ia termati sendiri. Board short. So beliau bersetuju untuk repair board.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah tersebut. Kami menasihati supaya mengunakan dengan cermat dan berhati hati. Beliau juga berpuas hati dengan service dan harga yang kami tawar.

P/S: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan untuk menanyakan soalan kepada kami. Apa apa boleh je call kami 011-11931141 atau boleh sahaja direct ke kedai kami.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141┬ámenerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments