iPhone Xs Max Back Glass Replacement.

Ditulis pada : July 21, 2022

Backglass replacement.

Problem: Backglass crack.

Solution: Replace new backglass.

Back glass crack? Phone jatuh tak perasan. Bila perasan back glass pecah/bengkok. Screen okay masih elok tetapi back glass crack.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone jatuh dan backglass crack. Jatuh dan bergesel dengan kereta. Bernasib baik phone masih okay lagi dan masih boleh digunakan tetapi hanya back glass crack and crack screen protector sahaja. Body masih okay tiada bengkok. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk replace backglass yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Ia juga dapat mengelakkan serpihan kaca masuk luka pada jari. So beliau bersetuju untuk replace yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments