iPhone 11 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : July 16, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd bengkok.

Solution: Replace new lcd.

Lcd problem? Tak perasan bila phone jatuh, bila perasan body ada bengkok dan screen crack.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone beliau ada bengkok disebabkan beliau terduduk. Screen masih okay tiada sebarang crack or lcd problem tetapi hanya bengkok sahaja. Bila bengkok ni nak gam balik ia akan jadi risiko sebab bila apa apa issue, lcd akan lagi rosak. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan secara normal dan elak dari risiko yang tinggi. Ia untuk mengelakkan dari air masuk dan lcd lagi teruk rosak. So, beliau bersetuju untuk tukar lcd yang baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments