iPad Mini 4 Glass Replacement.

Ditulis pada : June 14, 2022

Glass replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Replace glass.

Screen crack? Masih boleh touch dan ada display dan boleh digunakan seperti biasa. Ada setengah model yg tukar 1set model terus.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap ipad. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad screen crack dan tak hidup. iPad battery habis dan dibiarkan cas terlebih dahulu supaya dapat mengenal pasti sama ada lcd beliau okay lagi atau tidak. Hanya screen crack. Beliau meminta untuk check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar glass sahaja supaya ia boleh digunakan lagi seperti normal. Ini hanya glass sahaja crack dan pada lcd tiada sebarang line colour atau black dot. Beliau bersetuju untuk tukar glass.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya berhati-hati menggunakannya. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments