Xiaomi Pocophone F1 Repair Board.

Ditulis pada : February 21, 2022

Repair board.

Problem: Phone tak hidup (board short).

Solution: Repair board.

Phone problem? Board problem. Ada pernah masuk air? Kekadang ia tiba-tiba termati sendiri bila check, board issue sbb takde bacaan power.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone tiba tiba takboleh hidup. Dah try cas hidupkan pon sama juga takde display. Beliau ada kata yang ada pernah jatuh dekat air tpi tak berendam. Ia meminta untuk kami check jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, tukar battery pon sama. Bila kami periksa bacaan power takde. Board short. Kena repair board. Kami suggest untuk repair board supaya ia boleh digunakan semula seperti biasa. Beliau setuju untuk repair.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments