iPhone SE Lcd Replacement.

Ditulis pada : February 17, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd blank.

Solution: Tukar battery baru.

Lcd problem? Tiba-tiba blank gelap sendiri. Takde jatuh tkde crack tiba tiba blank. Bila cas pon tkde display. Bila check lcd boleh jadi issue.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen tiba-tiba blank gelap. Ia ada kata yang phone takde jatuh sebelum tu, tiba-tiba gelap. Mulanya ingat battery habis, bila cas sama juga takde display keluar. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan lagi seperti biasa normal. Ini sebab ada crack pada bahagian dalam. Beliau bersetuju untuk tukar lcd baru.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments