Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : February 15, 2022

Whatsapp transfer android to iphone.

Issue: Transfer data.

Sejak iPhone 13 keluar ni, ramai nak buat whatsapp transfer. Ada yang cuba buat sendiri. Sebahagian jadi dan sebahagian tak lepas. Ada yang belajar sendiri dari youtube, lepas atau tidak. 

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadpat phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang beliau mahu buat transfer data/whatsapp transfer. Beliau tidak tahu untuk membuatnya walaupon sudah berulang-ulang kali tengok video. 

Ia ada juga tengok dalam youtube or some laman web untuk pemindahan data. Tetapi tidak cukup sedia untuk membuat sendiri takut terjadi sebarang masalah. Kami sudi untuk membantu beliau.

Custemor berpuas hati.

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni tak sampai 1 jam hanya memakan 30 minit gitu. Berapa lama untuk membuat ni depends kepada storage whatsapp data phone. Beliau sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments