Xiaomi Pocophone X3 Pro Lcd Replacement.

Ditulis pada : January 28, 2022

Lcd replacement.

Problem: Lcd crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Lcd problem? Takboleh touch. Screen keluar line colour/double line. Kekadang jatuh screen tak crack tpi takboleh touch. Lcd problem.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone screen crack jatuh tak sengaja. Bila perasan yang screen ada line line. Beliau meminta untuk check and replace new screen yang baru if ada masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti normal biasa. Apa yang kami periksa, phone masih okay tiada masalah lain dan hanya tukar lcd yang baru. Beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments