Macbook Pro Upgrade SSD, Repair Board & Battery Replacement.

Ditulis pada : January 21, 2022

Repair board.

Problem: Macbook tak hidup/slow.

Solution: Repair board/ Upgrade ssd.

Macbook problem? Try on tapi still sama juga tak hidup. Try cas masuk tapi takde power. Boleh jadi board issue. Untuk kepastian kena check troubleshoot.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap macbooknya. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang macbook beliau bermasalah takboleh on tiba-tiba. Pada mulanya, battery kembung dan keluarkan battery tersebut dan pakai power direct. Beliau meminta untuk kami periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, mulanya kami troubleshoot macbook tersebut beberapa hari dan didapati yang board problem. Kami hanya repair board sahaja bukan ganti. Beliau bersetuju untuk repair board dan sekali tukar battery dan upgrade ke ssd.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments