Huawei Nova 2i Lcd Replacement.

Ditulis pada : January 21, 2022

Lcd replacement.

Problem: Screen crack.

Solution: Tukar lcd baru.

Screen crack? Screen takboleh touch. Boleh touch. Ada line pada screen. Lcd problem. Ada setengah model android boleh tukar glass tetapi tengok pada masalah pada phone tersebut.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang menghadapi masalah terhadap phone beliau. Beliau datang ke kedai terus memberitahu yang phone beliau crack. Sebahagian boleh touch dan takboleh touch. Pada screen ada line-line colour. Ia jatuh taksengaja, bila perasan tengok screen dah crack. Beliau meminta untuk periksa jikalau ada sebarang masalah lain.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa secara normal. Kami periksa tiada masalah lain dan semua okay. Beliau bersetuju untuk tukar screen.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer kami. Kami menasihati beliau supaya menggunakan dengan baik. Beliau sangat berpuas hati dengan service yang kami berikan dengan harga yang berpatutan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments