WhatsApp Transfer Android to Android.

Ditulis pada : November 22, 2021

Whatsapp transfer.

Issue: Transfer data whatsapp.

Sejak iPhone 13 keluar ni, ramai nak buat whatsapp transfer. Ada yang cuba buat sendiri. Sebahagian jadi dan sebahagian tak lepas. Ada yang belajar sendiri dari youtube, lepas atau tidak.

Hai. Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami yang ingin tahu mengenai pemindahan data. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang beliau nak buat pemindahan data whatsapp dari android ke iphone. Beliau meminta untuk kami buatkan sebab tidak berani untuk membuat sendiri jikalau tersilap ia boleh buat data hilang ataupon di block untuk membuat pemindahan ke iPhone.

Beliau ada juga tengok dalam youtube or some laman web untuk pemindahan data. Tetapi tidak cukup sedia untuk membuat sendiri takut terjadi sebarang masalah. Kami sudi untuk membantu beliau.

Customer berpuas hati.

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni tak sampai 1 jam hanya memakan 30 minit gitu. Berapa lama untuk membuat ni depends kepada storage whatsapp data phone. Beliau sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nurul Amallina Hassan

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *