iPad Mini 2 Lcd Replacement.

Ditulis pada : June 28, 2021

Lcd replacement.

Problem: Lcd keluar line.

Solution: Tukar lcd yang baru.

Lcd problem? Jatuh dan tiba tiba keluar line. Kekadang tak jatuh pon lcd boleh jadi problem keluar line tanpa sebarang kesan jatuh atau crack. Sometimes bila keluar line sikit, kelama-lamaan semakin teruk. Kekadang nak tengok screen pon terganggu.

Hai. Mengenai harini kami nak share masalah yang dihadap oleh salah sorang customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang ipad beliau bermasalah. Beliau mengatakan takde jatuh dan tiba tiba keluar line dan lama kelamaan semakin teruk line keluar. Beliau meminta kami untuk periksa jikalau ada masalah lain.

Setelah kami periksa, memang betul lcd yang problem. kami cadangkan untuk tukar lcd yang baru untuk ia kembali seperti normal dan biasa. Dan beliau bersetuju.

Lcd problem keluar line.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments