Format Phone Huawei Nova 3i.

Ditulis pada : June 26, 2021

Format phone.

Issue: Tak ingat akaun gmail and password.

Bila tak ingat akaun & password bahaya juga if kita nak buka phone or something peranti takboleh access sebab kena ingat password and account. Bila dah cuba banyak kali auto ia akan block dan lagi susah untuk masuk dalam account.

Hai. Mengenai harini kami nak share satu masalah yang dihadapi oleh customer kami. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang beliau tak ingat account dengan password google. Beliau tak boleh nak acceess masuk mana mana apps. Beliau meminta kami untuk tengokkan jika ada cara untuk buka account.

Setelah kami kami periksa, memang tiada cara lain untuk buatnya. Kami cadangkan untuk format phone beliau tetapi data hilang. Beliau berfikir dan beliau setuju.

Custemor berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 .

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments