Xiaomi Redmi 4A Lcd Replacement

Ditulis pada : June 18, 2021

Lcd Replacement

Problem : Screen tidak hidup/menyala

Solution : Tukar Lcd yang baru

Lcd tidak menyala? Lcd gelap (blank)? Retak? Screen tak boleh touch? Bila lcd gelap, hati kita pun jadi resah dan tak tentu arah. Risau phone kesayangan tidak boleh diselamatkan.

Hai. Hari ini kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Beliau menelefon kami memberitahu yang phone beliau ada masalah. Beliau meminta kami untuk periksa masalah pada phone tersebut.

Apabila kami dapat mengenal pasti masalah tersebut, kami mencadangkan perlu menukar lcd yang baru untuk menghidupkan semula phone tersebut.

Customer Berpuas Hati

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan bateri tersebut dengan baik mengikut tips yang telah diberikan. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan malu jangan segan boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments