iPhone Xs Max Update IOS 14.4.2

Ditulis pada : April 27, 2021

Update IOS 14.4.2

Problem: Phone selalu restart.

Solution: Update Ios.

Hai. Ada masalah dengan phone anda selalu berlaku restart sahaja. Kekadang boleh berpunya dari kerosakan bateri mahupon motherboard sebab satunya antara tahap storage phone.

Harini kami nak share mengenai salah sorang customer kami. Harini beliau datang ke kedai kami mengadu pada kami yang phone beliau ni selalu restart sahaja. Beliau meminta kami untuk periksa apa masalah pada phone beliau.

Perkara seperti ini selalu terjadi kekadang bermasalah pada board atau bateri dan juga software. Setelah diperiksa, kami hanya cadangkan untuk update phone beliau punya IOS sahaja. Dan beliau bersetuju.

Update IOS iphone Xs Max.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh direct terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments