iPhone XR Casing & Screen Protector Xone Replacement.

Ditulis pada : April 21, 2021

Screen protector replacement.

Issues: Protection screen for Lcd.

Hai pengguna-pengguna X-one screen protector !!!!

Guys, sekarang ni banyak isu mengenai dengan lcd crack/retak kan. Dekat phone korang dah pasang screen protector ke belum? Macam yang korang tahu, screen protector ni ia seakan melindung lcd phone pecah, jika ia berlaku kemungkinan ada effect pada yang lain.

Kami nak share sedikit mengenai customer kami harini. Beliau mengambil tindakan yang betul untuk protect phone beliau dari kesan retak/crack. Beliau meminta kami untuk pasangkan ganti yang baru screen protector beliau. Beliau juga berminat dengan casing untuk iphone beliau.

Screen protector replacement.

Jadi kami bantu beliau untuk menukar yang baru bagi screen protector beliau.

Antara kelebihan X-one screen protector:

  • Tahan lasak.
  • Tidak mudah pecah.
  • Tidk mudag habuk melekat.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya gantikan screen protector yang baru customer ini . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

p/s: Kami juga ada stok untuk pelbagai jenis pelbagai jenis screen protector antaranya Ip 11, Ip 11pro, Ip 12 mini, Ip 12/12 pro, Ip 11 pro max, Ip 12 pro max, ip 8plus/7plus, ip 8/7, ip 6s/6 dan ip 6splus/6plus.

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments