Whatsapp Transfer Android to iPhone.

Ditulis pada : April 12, 2021

Whatsapp transfer.

Issues: Transfer whatsapp android to iphone.

Hai. Pernah tak cuba untuk buat transfer whatsapp sendiri dari android tu iphone. Cuba banyak kali sambil tengok video tapi tak jadi. Buntu tak tahu nak buat. Jangan risau kami bantu anda.

Harini ada customer datang ke kedai kami nak buat pemindahan whatsapp. Beliau meminta kami tolong buatkan sebab beliau cuba tapi tidak berjaya. So kami bantu beliau membuat pemindahan whatsapp dari android ke iphone.

Whatsapp Transfer Android to iPhone

Pemindahan whatsapp dari android ke iphone tidak mengambil masa yang lama hanya dalam 30 minit hingga 1 jam jika tiada masalah.

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni tak sampai 1 jam hanya memakan 30 minit gitu. Beliau sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments