Macbook Pro Motherboard Repair.

Ditulis pada : April 12, 2021

Repair motherboard macbook pro.

Problem: Board rosak.

Solution: Repair board.

Hai. Pernah tak laptop or macbook korang buat hal. Secara sendiri dia “autorestart” atau “autoshutdown”. Kekadang cuba banyak kali on pon still screen tak hidup.

Harini kami nak share up mengenai masalah customer kami. Harini beliau datang ke kedai kami mengadu pada kami dan memberitahu pada kami yang macbook beliau ni bermasalah tiba-tiba takboleh hidup. Beliau meminta untuk kami periksa sama ada boleh dibaiki atau tidak.

Setelah kami periksa, didapati yang motherbook beliau yang bermasalah rosak. Kami cadangkan untuk repair motherboard beliau. Mulanya beliau ragu-ragu untuk buat risau yang segala data hilang, bila kami explain kami hanya repair sahaja tidak tukar board yang baru. Dan beliau bersetuju.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments