Camera Armor iPhone 12 Pro Max

Ditulis pada : April 7, 2021

Back camera cover for iphone 12 pro max.

Protection for back camera iphone 12 pro max.

Hai pengguna-pengguna iphone 12 !!!

Harini kami nak share sedikit mengenai camera armor ni. Ia seakan seperti cover untuk kita protection back camera kita. Ia untuk mengelakan back camera kita calar atau retak. Jikalau retak atau calar, mungkin boleh rosak dan tak berapa jelas dan cantik bagi gambar kita. Sama seperti kita pasang tempered glass pada screen kita untuk elak dari retak,calar dan pecah.

Nak diceritakan, harini ada customer kami ni berkenan untuk pasang protection back camera. Beliau datang ke kedai kami untuk dapat protection untuk back camera beliau. Beliau pernah datang kedai kami betulkan bateri dan saat tu beliau berkenan untuk dapatkan protection back camera armor untuk colour biru. So kami, MrFix sedia membantu customer ni untuk dapatkan proctection back camera.

lawakan.. Camera Armor Iphone 12 Pro Max.

So jangan risau, selagi ada stok kami boleh bantu anda.

Customer berpuas hati.

kami berjaya menyelesaikan masalah Customer. Mereka juga sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments