iPhone 7 Lcd & Body Replacement

Ditulis pada : April 2, 2021

Lcd & body replacement iphone 7.

Problem: Lcd Retak, Body bengkok.

Solution: Tukar lcd dan body yang baru.

Hai. Nak kata cuai tapi kita dah jaga dengan elok. Benda tak boleh jangka kekadang tanpa kita sedar tetiba jatuh dan retak pecah lcd. Ada juga tanpa kita sedar kita terduduk atas phone sendiri. Ada yang retak sampai takboleh nak touch sampaikan body phone boleh bengkok.

Hahh harini kami nak share story mengenai salah sorang customer kami yang datang ke kedai kami mengadu memberitahu pada kami phone beliau retak lcd pecah sebab jatuh. Beliau juga mahu tukar body phone beliau sebabnya dah bengkok. So, beliau meminta kami untuk tukar body dan lcd yang baru dan kami boleh bantu brother ni.

Kami juga sarankan kepada beliau untuk tukar bateri yang baru sebab ia dah keluar “out service” tapi customer ni taknak buat so kami tak paksa untuk tukar bateri.

Lcd retak pecah.

Body phone bengkok.

Customer berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan lcd tersebut dengan baik. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments