Huawei Nova 3i Back cover, Middle Frame and LCD Replacement

Ditulis pada : March 25, 2021

Replacement back cover, middle and lcd.

Problem: Screen pecah, middle frame bengkok dan back cover retak.

Solution: Tukar yang baru.

Hai. Harini kami nak share sedikit mengenai bila phone kita jatuh dan pecah. Mesti ada yang tak kena macam back cover dengan screen pecah/retak. Bila dah retak tu memang tak selamat sebab kemungkinan kaca screen tu boleh masuk pada tangan kita. So, please take note.

Nak dijadikan cerita, harini ada salah satu customer kami datang ke kedai kami mengadu pada kami yang phone beliau jatuh screen dengan back cover pecah retak. Dan juga didapati yang middle frame beliau bengkok. Beliau meminta kami untuk recover yang baru. InsyaAllah kami boleh buat.

Back cover, middle frame and lcd replacement.

Customer berpuas hati.

Kami berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan dengan baik . Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments