FRP Lock (Remove Google Account)

Ditulis pada : March 12, 2021

FRP Lock (Remove Google Account)

Problem: Tak Ingat Google Account

Solution: Bypass (using software)

Hai. Harini post mengenai FRP Lock(Remove Google Account). The Factory Reset Protection (FRP) adalah ciri keselamatan berguna bagi peranti Android. Tetapi ini membuat anda menghadapi masalah ketika anda tidak ingat nama pengguna dan kata laluan akaun Google anda, yang diperlukan pada saat setting peranti. Itulah sebabnya mengapa sangat berguna untuk mengetahui cara memintas pengesahan akaun Google.

So customer ni datang premis kami beritahu yang beliau tak ingat id dan password akaun google beliau. Beliau meminta kami untuk betulkan.

FRP Lock(Remove Google Account)

Berpuas hati

Finally, kami berjaya menyelesaikan masalah customer ni. Mereka juga sangat berpuas hati dengan harga kami dan servis serta layanan yang kami berikan.

Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments