Replace Power Supply iMac

Ditulis pada : January 30, 2019
Replace power supply iMac

Power Supply iMac Replacement

Problem : iMac Tak Boleh On

Kakak ni datang ke kedai kami mengadu masalah iaitu iMac beliau tidak boleh On, beliau meminta kami periksa masalah iMac beliau. Kami periksa pada mulanya kami berfikir bahawa Plug Cable beliau yang bermasalah, tetapi tiada perubahan juga. Kami dapati komponen pada board beliau iaitu Power Supply ada masalah. Jadi, kami cadangkan beliau untuk menggantikan Power Supply supaya iMac beliau dapat digunakan seperti biasa.

Untuk pengetahuan anda semua, jika kerosakan pada board kami akan hantar ke makmal kami kerana di premis kami tiada alat ganti untuk membaiki segala kerosakan pada board anda. Beliau setuju untuk buat.

Selepas 3 hari, iMac tersebut berjaya disiapkan oleh technician kami. iMac tersebut kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

Terima kasih kerana percayakan service kami.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/601111931141  ]

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments