Charging Port Samsung Note 3 & Battery iPhone 4 Replacement

Ditulis pada : January 21, 2018

Charging Port Samsung Note 3 & Battery iPhone 4 Replacement

Problem : Susah nak charge, tak hidup

Harini pakcik dan makcik ni datang kedai dan bagitahu masalah telefonnya. Samsung Note 3 kepunyaan makcik ni masalahnya susah sangat nak charge. Sekejap masuk, sekejap tidak. So, kami cadangkan untuk beliau tukar charging port baru supaya kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa. Beliau setuju.

iPhone 4 kepunyaan pakcik ni pula tak boleh dihidupkan. Dah cuba banyak kali tapi tetap sama. Bila kami cek, rupa-rupanya ada masalah pada bateri iPhone 4 tersebut. Kami cadangkan untuk beliau tukar bateri lama kepada yang baru. Beliau setuju.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah pakcik dan makcik ni. Kedua-dua telefon tersebut kembali normal dan boleh digunakan seperti biasa. Mereka juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

Terima kasih kerana percayakan service kami.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Everyday Open)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments