LCD iPhone 6 Plus Replacement

Ditulis pada : December 29, 2017
LCD iPhone 6 Plus

LCD iPhone 6 Plus Replacement

Problem : LCD Ghost Touch

Harini akak ni bawa satu family datang kedai. Meriah sangat !
Akak ni datang kedai kami dan bagitahu yang iPhone 6 beliau skrin tak boleh nak sentuh. Ada sesetengah tempat je yang boleh sentuh.

Bila kami cek, rupanya masalah pada LCD. Dia pun tak tahu pernah jatuh ke tak fon tu. Sebab dia beli pun secondhand. Owner sebelum ni cakap fon tu ada hang saja. Sebab tu dia datang kedai kami untuk tanya.

Kami cadangkan akak ni untuk tukar LCD lama kepada yang baru supaya dapat menggunakan iPhone 6 tersebut seperti biasa. Beliau bersetuju dan ingin menukarnya.

Kami tukar LCD lama kepada yang baru dan beri nasihat kepada beliau supaya berhati-hati apabila menggunaka iPhone tersebut dan tidak terjatuh.

Alhamdulillah kami berjaya menyelesaikan masalah akak ni. Beliau sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

 

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193141

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments