LCD One Plus One Replacement

Ditulis pada : December 22, 2017
LCD One Plus

LCD One Plus One Replacement

Problem : Glass Crack

Harini akak  ni datang kedai kami dan bagitahu yang glass telefon beliau pecah. Beliau nak tukar baru. Tapi, untuk model android kami tak readystock sesiapa yang betul-betul nak kan barang kami minta deposit untuk tempah barang.  So, kami kena tempah dulu dekat supplier baru boleh pasangkan LCD tersebut. Akak ni pun bersetuju.

Pada petang hari, supplier dah hantarkan barang dan kami terus buat pemasangan LCD baru pada telefon akak ni. So, akak ni datang kedai balik pada waktu malam dan ambil semula telefon tersebut.

Kami sudah menyelesaikan masalah akak ni. Kami nasihatkan kepada akak ni untuk menjaga LCD tersebut dengan sebaik mungkin. Alhamdulillah, LCD telefon akak ni dah kembali normal dan akak ni boleh gunakan telefon tersebut seperti biasa.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114 

 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments