LCD iPhone 5 Replacement.

Ditulis pada : November 16, 2017
LCD iPhone 5

LCD iPhone 5 Replacement.

Problem : LCD hancur berderai.

Brother ni datang kedai kami bagitahu nak tukar LCD iPhone 5, kami tanya ada masalah apa dengan LCD abg? Then abg ni pun keluarkan iPhone beliau, LCD dah hancur berderai kesan daripada hentakkan yang sangat-sangat sehingga menyebabkan LCD dan jugak glass hancur.

Brother ni bagitahu yang beliau letak iPhone didalam poket belakang seluar sekali dengan wallet. Bila beliau nak keluarkan wallet, tanpa tak sengaja iPhone terikut keluar dan tak sempat nak ambil terus terjatuh ke bawah. Itulah yang menyebabkan LCD hancur berderai tu.

Kami tukarkan kepada LCD baru, masalah abg ni pun selesai. So next time kalau boleh elakkan letak iPhone didalam kocek balakang sekali dengan wallet.

Terima kasih percayakan service kami.

Ada masalah seperti di atas?

Jumpa kami.

MRFIX Johor Bahru

No 34-01 Jalan Padi Emas
1/7 Uda Business Centre
Bandar Baru Uda
Johor Bahru

Landmark : Atas Kauzs sederet Dominos
Operation Hours : 11am-10pm (Monday Closed)

Direct Whatsapp : www.wasap.my/60111193114

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain Рlain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments