Battery & LCD iPhone 6 Replacement.

Battery & LCD iPhone 6 Replacement.

Battery & LCD iPhone 6 Replacement. Problem : Battery kembung dan % drop ke 76% & LCD crack. Abg ni mengadu battery cepat sangat habis, kami cek battery life memang patut tukar kepada battery baru kerana % battery dah drop ke 76%. Cas penuh macam mana pun...
Outer Glass iPhone 6

Outer Glass iPhone 6

Outer Glass iPhone 6 Problem : Outer Glass akibat terjatuh Akak ni datang kedai dan cakap nak outer glass bila kami cek nasib baik hanya glass sahaja yg pecah tak effect pada LCD. Alhamdulillah lepas kami outer glass yg mengambil masa dalam 1jam hingga ke 2jam,...
Battery iPhone 6 original

Battery iPhone 6 original

Abang nie datang jumpa kami mengadu masalah battery. Battery jadi gila/biul. Masuk aje cable iphone berdesup jadi 80%. Pakai baru 5 minit da drop 20-30%. Done battery iPhone 6 replacement. Ada masalah seperti di atas? Jumpa kami. MRFIX Johor Bahru No 34-01 Jalan Padi...