iPhone Xs Lens Replacement.

Ditulis pada : July 8, 2022

Lens replacement.

Problem: lens crack.

Solution: Replace new screen.

Lens camera crack? Jatuh calar berlubang. Bila nak bergambar tak berapa jelas ada kabur kabur.

Hi. Harini kami nak share mengenai salah sorang custemor kami yang menghadapi masalah terhadap phone. Beliau datang ke kedai kami memberitahu yang phone lens camera crack berlubang n calar. Bila bergambar, ada nampak kesan kabur dan crack. Jadi macam tk berapa cantik n jelas. Beliau meminta untuk kami check jikalau ada sebarang masalah lain if camera rosak.

Setelah kami periksa, kami cadangkan untuk tukar replace lens camera yang baru supaya ia boleh digunakan seperti biasa dan normal. Jikalau lens crack ni, yang kami risau sebab habuk boleh masuk dan boleh menyebabkan camera rosak. Beliau bersetuju untuk tukar lens camera.

Custemor berpuas hati.

Kami dah berjaya menyelesaikan masalah Customer ni . Kami menasihati supaya menggunakan bateri tersebut dengan baik mengikut tips yang telah diberikan. Beliau juga sangat berpuas hati dengan servis dan harga yang kami berikan.

“Pelanggan puas hati, kami senang hati”

P/s: Jika anda ada sebarang masalah atau pertanyaan, jangan segan jangan malu boleh datang terus ke kedai kami atau boleh terus hubungi kami di talian 011-11931141 

Oleh Nur Farizah

Kepakaran kami di MRFIX Johor Bahru adalah solusi lengkap baikpulih peralatan telefon seperti iPhone, ipad, android phone seperti samsung, oppo dan lain – lain. Sila hubungi 011-11931141 menerusi WhatsApp untuk pertanyaan lokasi dan anggaran kos.

Artikel ini juga mungkin menarik untuk dibaca…

0 Comments